Reviews

Laat een bericht voor ons achter.

17 berichten op 4 pagina's
Pien Van zon
31-01-24 17:00:59
Ron is een hele fijne instructeur die goed weet hoe hij zich moet aanpassen aan hoe jij in de auto zit. Er is een goeie en gezellige sfeer tijdens de lessen waardoor ik me veilig voelde tijdens het rijden. Uiteindelijk na veel geduld en veel blijven oefenen mijn examen in 1x gehaald met heel veel dank aan Ron!
Jesse Coolen
01-12-23 09:41:05
Ron is een hele gezellige en fijne rijinstructeur die goed weet wat hij doet en waar hij je mee kan helpen. Had zelf moeite met rust behouden als persoon en achter het stuur maar met dank aan Ron meer rust gekregen en in 1x geslaagd. Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen!
Tim De Leuw
23-11-23 19:25:50
Ron is een geweldige rijinstructeur, hij wist vanaf dag 1 precies hoe hij mij het beste kon begeleiden, zodat ik zo zelfstandig mogelijk door het verkeer kon. Zijn kennis over mensen heeft er toe geleid dat ik niet alleen als bestuurder ontwikkelde, maar ook als mens. Ik ben in 1x geslaagd en dat is zeker te danken aan zijn manier van les geven. Bedankt voor de leuke rijlessen!!
Alina Cucerdean
01-11-23 20:24:35
I have failed the exam multiple times before meeting Ron. Through his persistence, patience and right words, helped me to gain my confidence back and succesfully pass the exam.
The instructor Ron was paying a lot of attention to my problems and insecurities. He gave me a lot of tips and taught me, first of all, how to drive safe and with confidence.
After only 10 lessons with Ron I passed the exam 1st try.
I trully recommend NLP-Drive.
Ron, thank you again !!
Ankie Bloemers
20-09-23 17:59:02

Top rijschool, geen twijfel over mogelijk. Rijinstructeur Ron bedankt, je weet perfect hoe je iemand moet begeleiden. De rust en de kennis die jij bezit daar kunnen nog veel instructeurs van leren. Ik zal je zeer zeker bij iedereen aanbevelen.
Lieve groetjes,
Ankie
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram