Reviews

Laat een bericht voor ons achter.

16 berichten op 4 pagina's
Carmen Verkoelen
23-04-24 16:03:12
Ik heb een hele fijne periode gehad bij Ron. Veel geleerd en af en toe gelachen. Mede dankzij Ron ben ik de eerste keer geslaagd.
Dankjewel voor alles!
Suzie Caris
09-04-24 19:41:38
Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe ontzettend dankbaar ik ben voor deze man!! Zijn manier van rijles geven, is krachtig, mooi, begeleidend, vrolijk en respectvol.
Ron heeft zich zo ontzettend ver ontwikkeld in hoe mensen werken en denken, en hoe hij ze daarmee kan helpen bij het behalen van hun rijbewijs. En dat laatste is voor hem dan ook het belangrijkste. Het maakt Ron niet uit hoeveel moeite hij in jouw moet steken om jouw te laten slagen. Of hoeveel vrije tijd, aandacht, gesprekken, lunchpauzes en energie er gepaard gaan met jouw als leerling. zolang jij maar met trots je rijbewijs haalt.
Daarnaast is het ook nog eens een super aardige man vol humor en hij leeft ontzettend mee met jouw als mens. Een betere rijschoolhouder had ik mij niet kunnen wensen. Ron dankjewel!! 🙏
Lara Jonker
19-02-24 09:15:37
De lessen met Ron zijn gezellig op een leerzame manier. De kennis die Ron bezit over mensen is bizar, deze past hij fantastisch toe bij het geven van de lessen. In de les auto voelde ik me al snel op mijn gemak. Het is een echte aanrader!
Ron bedankt voor alles :)
Finley Van Bree
07-02-24 19:01:27
Ron is een hele leerzame en fijne rijinstructeur, Hij weet heel goed hoe je iemand moet begeleiden in het behalen van je rijbewijs. Er was in de auto altijd een goede sfeer.
Bedankt ron voor alle leerzame lessen!
Pien Van zon
31-01-24 17:00:59
Ron is een hele fijne instructeur die goed weet hoe hij zich moet aanpassen aan hoe jij in de auto zit. Er is een goeie en gezellige sfeer tijdens de lessen waardoor ik me veilig voelde tijdens het rijden. Uiteindelijk na veel geduld en veel blijven oefenen mijn examen in 1x gehaald met heel veel dank aan Ron!
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram