Reviews

Laat een bericht voor ons achter.

Tara Scheffers
12-06-24 16:59:23
Ron bedankt voor alles
Je bent een geweldige rij instructeur beetje streng op zijn tijd maar dat moet ook daar heb ik veel van geleerd
Dus mensen heb je rij instructeur nodig bel nlpdrive
Jack Kirkels
09-06-24 12:38:44
Beste Ron, Hartelijk dank voor het begeleiden van Jur. Mocht er nog iemand opzoek zijn naar een fijne en betrouwbare rijschool, dan kunnen wij NLP - Drive aanbevelen.
Verstappen
01-05-24 21:25:44
Fijne en leerzame rijlessen gehad en genoeg lessen om de 1e keer te kunnen slagen! Ook fijn dat ik na een wisseling van intructeur (I.v.m stoppen eerste instructeur) gelijk bij Ron met lessen kon beginnen. Dankjewel Ron.
Carmen Verkoelen
23-04-24 16:03:12
Ik heb een hele fijne periode gehad bij Ron. Veel geleerd en af en toe gelachen. Mede dankzij Ron ben ik de eerste keer geslaagd.
Dankjewel voor alles!
Suzie Caris
09-04-24 19:41:38
Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe ontzettend dankbaar ik ben voor deze man!! Zijn manier van rijles geven, is krachtig, mooi, begeleidend, vrolijk en respectvol.
Ron heeft zich zo ontzettend ver ontwikkeld in hoe mensen werken en denken, en hoe hij ze daarmee kan helpen bij het behalen van hun rijbewijs. En dat laatste is voor hem dan ook het belangrijkste. Het maakt Ron niet uit hoeveel moeite hij in jouw moet steken om jouw te laten slagen. Of hoeveel vrije tijd, aandacht, gesprekken, lunchpauzes en energie er gepaard gaan met jouw als leerling. zolang jij maar met trots je rijbewijs haalt.
Daarnaast is het ook nog eens een super aardige man vol humor en hij leeft ontzettend mee met jouw als mens. Een betere rijschoolhouder had ik mij niet kunnen wensen. Ron dankjewel!! 🙏
Lara Jonker
19-02-24 09:15:37
De lessen met Ron zijn gezellig op een leerzame manier. De kennis die Ron bezit over mensen is bizar, deze past hij fantastisch toe bij het geven van de lessen. In de les auto voelde ik me al snel op mijn gemak. Het is een echte aanrader!
Ron bedankt voor alles :)
Finley Van Bree
07-02-24 19:01:27
Ron is een hele leerzame en fijne rijinstructeur, Hij weet heel goed hoe je iemand moet begeleiden in het behalen van je rijbewijs. Er was in de auto altijd een goede sfeer.
Bedankt ron voor alle leerzame lessen!
Pien Van zon
31-01-24 17:00:59
Ron is een hele fijne instructeur die goed weet hoe hij zich moet aanpassen aan hoe jij in de auto zit. Er is een goeie en gezellige sfeer tijdens de lessen waardoor ik me veilig voelde tijdens het rijden. Uiteindelijk na veel geduld en veel blijven oefenen mijn examen in 1x gehaald met heel veel dank aan Ron!
Jesse Coolen
01-12-23 09:41:05
Ron is een hele gezellige en fijne rijinstructeur die goed weet wat hij doet en waar hij je mee kan helpen. Had zelf moeite met rust behouden als persoon en achter het stuur maar met dank aan Ron meer rust gekregen en in 1x geslaagd. Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen!
Tim De Leuw
23-11-23 19:25:50
Ron is een geweldige rijinstructeur, hij wist vanaf dag 1 precies hoe hij mij het beste kon begeleiden, zodat ik zo zelfstandig mogelijk door het verkeer kon. Zijn kennis over mensen heeft er toe geleid dat ik niet alleen als bestuurder ontwikkelde, maar ook als mens. Ik ben in 1x geslaagd en dat is zeker te danken aan zijn manier van les geven. Bedankt voor de leuke rijlessen!!
Alina Cucerdean
01-11-23 20:24:35
I have failed the exam multiple times before meeting Ron. Through his persistence, patience and right words, helped me to gain my confidence back and succesfully pass the exam.
The instructor Ron was paying a lot of attention to my problems and insecurities. He gave me a lot of tips and taught me, first of all, how to drive safe and with confidence.
After only 10 lessons with Ron I passed the exam 1st try.
I trully recommend NLP-Drive.
Ron, thank you again !!
Ankie Bloemers
20-09-23 17:59:02

Top rijschool, geen twijfel over mogelijk. Rijinstructeur Ron bedankt, je weet perfect hoe je iemand moet begeleiden. De rust en de kennis die jij bezit daar kunnen nog veel instructeurs van leren. Ik zal je zeer zeker bij iedereen aanbevelen.
Lieve groetjes,
Ankie
Bjorn Van houts
15-08-23 10:08:04
Met 3 voorgaande rij-intructeurs heeft Ron mij in 1x laten slagen, echt een hele duidelijke en aardige man! Stap voor stap leert Ron je precies wat je allemaal moet weten om veilig rond te kunnen rijden, echt een aanrader om te lessen bij NLP-Drive. Het was een geweldige tijd! Heel erg bedankt !!
Jade Jonker
22-03-23 11:36:58
Super bedankt Ron!
Voor al het vertrouwen dat je mij hebt gegeven ondanks dat ik heel onzeker ben mij een zekere meid achter het stuur gemaakt.
Je nam altijd de tijd, zocht de uitdagingen voor mij, en je bracht mij vooral rust.
Onyx van den Oetelaar
23-02-23 19:08:24
Ron is echt een top rijinstructeur. Dankzij zijn duidelijke uitleg en goede tips ben ik in één keer geslaagd! Ron heeft ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen achter het stuur zat tijdens mijn rijexamen, en eigenlijk van tevoren al wist dat ik zou slagen. Ron, super bedankt voor de leuke rijlessen!
Jessie Kissen
24-01-23 09:41:23
Ron, wat heb je mij enorm geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Jij gaf mij net dat zetje vertrouwen wat ik nodig had. De hoeveelheid geduld die je hebt en de manier waarop je de lessen geeft zijn super. Ik ga je leuke grapjes enorm missen!

Ron bedankt!!
Sem van de Kerkhof
27-10-22 15:59:23
Hoera Geslaagd.
Ron, jouw lessen heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. De persoonlijke en praktische manier van rijles geven, hebben er voor gezorgd dat ik het rijexamen succesvol en zonder (overdreven) spanningen afgelegd heb. Jouw kennis en inzet van de NLP methode zijn hierbij van onschatbare waarde. Mede hierdoor kan ik IEDEREEN aanraden om bij jou te gaan lessen. Dit geldt ook voor leerlingen met bijzonder en/of persoonlijke aandachtspunten.
Hartelijk dank en groet van Sem.
Alfred Jager
25-09-22 00:24:07
Ron is een hele goede instructeur die op een goede manier de spanning wegneemt bij zijn leerling voor een examen en je op en top voorbereid op het afrijden!
Ik heb met heel veel plezier bij hem mijn lessen gevolgd en zou het iedereen aanraden!

Groetjes Alfred
Pamela van ‘t Klooster
18-09-22 16:56:07
Zeer goede rijschool!
Er wordt de tijd met je genomen, en de les is ook écht gereserveerd voor jou zelf dus dat betekend niet dat je iemand anders naar huis moet brengen waardoor een uur les ook echt een uur les is waarbij je aan punten kan werken die jij nodig hebt.
Verder is Ron een geweldige leraar die samen met jou werkt aan jou rijdoelen en daarbuiten.

Dankjewel Ron, ik ben nog steeds van mening dat ik niet zo sterk in mijn schoenen was gaan staan met een andere rijschool/instructeur!
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram