Reviews

Laat een bericht voor ons achter.

19 berichten op 2 pagina's
Alina Cucerdean
01-11-23 20:24:35
I have failed the exam multiple times before meeting Ron. Through his persistence, patience and right words, helped me to gain my confidence back and succesfully pass the exam.
The instructor Ron was paying a lot of attention to my problems and insecurities. He gave me a lot of tips and taught me, first of all, how to drive safe and with confidence.
After only 10 lessons with Ron I passed the exam 1st try.
I trully recommend NLP-Drive.
Ron, thank you again !!
Ankie Bloemers
20-09-23 17:59:02

Top rijschool, geen twijfel over mogelijk. Rijinstructeur Ron bedankt, je weet perfect hoe je iemand moet begeleiden. De rust en de kennis die jij bezit daar kunnen nog veel instructeurs van leren. Ik zal je zeer zeker bij iedereen aanbevelen.
Lieve groetjes,
Ankie
Bjorn Van houts
15-08-23 10:08:04
Met 3 voorgaande rij-intructeurs heeft Ron mij in 1x laten slagen, echt een hele duidelijke en aardige man! Stap voor stap leert Ron je precies wat je allemaal moet weten om veilig rond te kunnen rijden, echt een aanrader om te lessen bij NLP-Drive. Het was een geweldige tijd! Heel erg bedankt !!
Jade Jonker
22-03-23 11:36:58
Super bedankt Ron!
Voor al het vertrouwen dat je mij hebt gegeven ondanks dat ik heel onzeker ben mij een zekere meid achter het stuur gemaakt.
Je nam altijd de tijd, zocht de uitdagingen voor mij, en je bracht mij vooral rust.
Onyx van den Oetelaar
23-02-23 19:08:24
Ron is echt een top rijinstructeur. Dankzij zijn duidelijke uitleg en goede tips ben ik in één keer geslaagd! Ron heeft ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen achter het stuur zat tijdens mijn rijexamen, en eigenlijk van tevoren al wist dat ik zou slagen. Ron, super bedankt voor de leuke rijlessen!
Jessie Kissen
24-01-23 09:41:23
Ron, wat heb je mij enorm geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Jij gaf mij net dat zetje vertrouwen wat ik nodig had. De hoeveelheid geduld die je hebt en de manier waarop je de lessen geeft zijn super. Ik ga je leuke grapjes enorm missen!

Ron bedankt!!
Sem van de Kerkhof
27-10-22 15:59:23
Hoera Geslaagd.
Ron, jouw lessen heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. De persoonlijke en praktische manier van rijles geven, hebben er voor gezorgd dat ik het rijexamen succesvol en zonder (overdreven) spanningen afgelegd heb. Jouw kennis en inzet van de NLP methode zijn hierbij van onschatbare waarde. Mede hierdoor kan ik IEDEREEN aanraden om bij jou te gaan lessen. Dit geldt ook voor leerlingen met bijzonder en/of persoonlijke aandachtspunten.
Hartelijk dank en groet van Sem.
Alfred Jager
25-09-22 00:24:07
Ron is een hele goede instructeur die op een goede manier de spanning wegneemt bij zijn leerling voor een examen en je op en top voorbereid op het afrijden!
Ik heb met heel veel plezier bij hem mijn lessen gevolgd en zou het iedereen aanraden!

Groetjes Alfred
Pamela van ‘t Klooster
18-09-22 16:56:07
Zeer goede rijschool!
Er wordt de tijd met je genomen, en de les is ook écht gereserveerd voor jou zelf dus dat betekend niet dat je iemand anders naar huis moet brengen waardoor een uur les ook echt een uur les is waarbij je aan punten kan werken die jij nodig hebt.
Verder is Ron een geweldige leraar die samen met jou werkt aan jou rijdoelen en daarbuiten.

Dankjewel Ron, ik ben nog steeds van mening dat ik niet zo sterk in mijn schoenen was gaan staan met een andere rijschool/instructeur!
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram