Reviews

Laat een bericht voor ons achter.

19 berichten op 4 pagina's
Tara Scheffers
12-06-24 16:59:23
Ron bedankt voor alles
Je bent een geweldige rij instructeur beetje streng op zijn tijd maar dat moet ook daar heb ik veel van geleerd
Dus mensen heb je rij instructeur nodig bel nlpdrive
Jack Kirkels
09-06-24 12:38:44
Beste Ron, Hartelijk dank voor het begeleiden van Jur. Mocht er nog iemand opzoek zijn naar een fijne en betrouwbare rijschool, dan kunnen wij NLP - Drive aanbevelen.
Verstappen
01-05-24 21:25:44
Fijne en leerzame rijlessen gehad en genoeg lessen om de 1e keer te kunnen slagen! Ook fijn dat ik na een wisseling van intructeur (I.v.m stoppen eerste instructeur) gelijk bij Ron met lessen kon beginnen. Dankjewel Ron.
Carmen Verkoelen
23-04-24 16:03:12
Ik heb een hele fijne periode gehad bij Ron. Veel geleerd en af en toe gelachen. Mede dankzij Ron ben ik de eerste keer geslaagd.
Dankjewel voor alles!
Suzie Caris
09-04-24 19:41:38
Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe ontzettend dankbaar ik ben voor deze man!! Zijn manier van rijles geven, is krachtig, mooi, begeleidend, vrolijk en respectvol.
Ron heeft zich zo ontzettend ver ontwikkeld in hoe mensen werken en denken, en hoe hij ze daarmee kan helpen bij het behalen van hun rijbewijs. En dat laatste is voor hem dan ook het belangrijkste. Het maakt Ron niet uit hoeveel moeite hij in jouw moet steken om jouw te laten slagen. Of hoeveel vrije tijd, aandacht, gesprekken, lunchpauzes en energie er gepaard gaan met jouw als leerling. zolang jij maar met trots je rijbewijs haalt.
Daarnaast is het ook nog eens een super aardige man vol humor en hij leeft ontzettend mee met jouw als mens. Een betere rijschoolhouder had ik mij niet kunnen wensen. Ron dankjewel!! 🙏
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram