Reviews

Laat een bericht voor ons achter.

19 berichten op 2 pagina's
Tara Scheffers
12-06-24 16:59:23
Ron bedankt voor alles
Je bent een geweldige rij instructeur beetje streng op zijn tijd maar dat moet ook daar heb ik veel van geleerd
Dus mensen heb je rij instructeur nodig bel nlpdrive
Jack Kirkels
09-06-24 12:38:44
Beste Ron, Hartelijk dank voor het begeleiden van Jur. Mocht er nog iemand opzoek zijn naar een fijne en betrouwbare rijschool, dan kunnen wij NLP - Drive aanbevelen.
Verstappen
01-05-24 21:25:44
Fijne en leerzame rijlessen gehad en genoeg lessen om de 1e keer te kunnen slagen! Ook fijn dat ik na een wisseling van intructeur (I.v.m stoppen eerste instructeur) gelijk bij Ron met lessen kon beginnen. Dankjewel Ron.
Carmen Verkoelen
23-04-24 16:03:12
Ik heb een hele fijne periode gehad bij Ron. Veel geleerd en af en toe gelachen. Mede dankzij Ron ben ik de eerste keer geslaagd.
Dankjewel voor alles!
Suzie Caris
09-04-24 19:41:38
Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe ontzettend dankbaar ik ben voor deze man!! Zijn manier van rijles geven, is krachtig, mooi, begeleidend, vrolijk en respectvol.
Ron heeft zich zo ontzettend ver ontwikkeld in hoe mensen werken en denken, en hoe hij ze daarmee kan helpen bij het behalen van hun rijbewijs. En dat laatste is voor hem dan ook het belangrijkste. Het maakt Ron niet uit hoeveel moeite hij in jouw moet steken om jouw te laten slagen. Of hoeveel vrije tijd, aandacht, gesprekken, lunchpauzes en energie er gepaard gaan met jouw als leerling. zolang jij maar met trots je rijbewijs haalt.
Daarnaast is het ook nog eens een super aardige man vol humor en hij leeft ontzettend mee met jouw als mens. Een betere rijschoolhouder had ik mij niet kunnen wensen. Ron dankjewel!! 🙏
Lara Jonker
19-02-24 09:15:37
De lessen met Ron zijn gezellig op een leerzame manier. De kennis die Ron bezit over mensen is bizar, deze past hij fantastisch toe bij het geven van de lessen. In de les auto voelde ik me al snel op mijn gemak. Het is een echte aanrader!
Ron bedankt voor alles :)
Finley Van Bree
07-02-24 19:01:27
Ron is een hele leerzame en fijne rijinstructeur, Hij weet heel goed hoe je iemand moet begeleiden in het behalen van je rijbewijs. Er was in de auto altijd een goede sfeer.
Bedankt ron voor alle leerzame lessen!
Pien Van zon
31-01-24 17:00:59
Ron is een hele fijne instructeur die goed weet hoe hij zich moet aanpassen aan hoe jij in de auto zit. Er is een goeie en gezellige sfeer tijdens de lessen waardoor ik me veilig voelde tijdens het rijden. Uiteindelijk na veel geduld en veel blijven oefenen mijn examen in 1x gehaald met heel veel dank aan Ron!
Jesse Coolen
01-12-23 09:41:05
Ron is een hele gezellige en fijne rijinstructeur die goed weet wat hij doet en waar hij je mee kan helpen. Had zelf moeite met rust behouden als persoon en achter het stuur maar met dank aan Ron meer rust gekregen en in 1x geslaagd. Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen!
Tim De Leuw
23-11-23 19:25:50
Ron is een geweldige rijinstructeur, hij wist vanaf dag 1 precies hoe hij mij het beste kon begeleiden, zodat ik zo zelfstandig mogelijk door het verkeer kon. Zijn kennis over mensen heeft er toe geleid dat ik niet alleen als bestuurder ontwikkelde, maar ook als mens. Ik ben in 1x geslaagd en dat is zeker te danken aan zijn manier van les geven. Bedankt voor de leuke rijlessen!!
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram